Okul öncesi staj gözlem raporu örneği

Okul öncesi staj gözlem raporu örneği, Staj raporuna neler yazılır?, Staj değerlendirme kısmına ne yazılır?, Staj Komisyonu Değerlendirme Formunu kim doldurur?, Staj yapılan bölüme ne yazılır?


Staj raporuna neler yazılır?

Staj raporuna neler yazılır?, Staj süresince yapılan çalışmalar, kullanılan yöntemler, gözlemler, öğrenilen sistem ve ürünler, görev alınan projeler ve gerçekleştirilen uygulamalar anlatılır. Raporda anlatımı güçlendirmek için gerekli görülen resim, grafik, tablo, program parçaları vs. kullanılabilir.

Staj değerlendirme kısmına ne yazılır?

Staj değerlendirme kısmına ne yazılır?, Bu form denetçi öğretim elemanı tarafından doldurulacaktır.

Staj Komisyonu Değerlendirme Formunu kim doldurur?

Staj Komisyonu Değerlendirme Formunu kim doldurur?, Staj defterinde yapılan iş sayfalarında ilk olarak kurumun genel bir tanıtımı yapılmalıdır. Hangi sektörde yer aldığı, kuruluş tarihi, çalışan sayısı, kurum içi departmanlar vb. bilgilere yer verilmelidir. İkinci olarak sizin hangi birimde ve kimlerle çalıştığınızı yazmanız gerekmektedir.

Staj yapılan bölüme ne yazılır?

Staj yapılan bölüme ne yazılır?, Staj defterinin her sayfasının altında yer alan “KONTROL SONUCU“ Bölümü günlük olarak sizi işletmede kontrol eden kişi tarafından bir görüş bildirilerek paraflanacaktır.

Staj Defteri Kontrol sonucu ne yazılır?

Staj Defteri Kontrol sonucu ne yazılır?, 4. Staj defterinde bulunan yapılacak işlerin yazıldığı sayfalara öğrenciler yapılan işin adını ve tarihini günü gününe yazmalıdır. Her sayfa için ilgili yerler imzalı ve mühürlü olmak zorundadır.

Staj defterinde yapılan işe ne yazılır?

Staj defterinde yapılan işe ne yazılır?, Staj defterinin son sayfasındaki “stajyer öğrenci devam takip çizelgesi” mutlaka staj defterinin içerisindeki tarihler ile uyumlu olacak şekilde doldurulmalıdır. Her iş günü sayfa sonunda ve stajyer öğrenci devam takip çizelgesinde stajdan yetkili kişinin onayı olmalıdır.

Staj defterine son gün ne yazılır?

Staj defterine son gün ne yazılır?, Sonuç bölümü, gerçekleştirilen projeden veya yapılan stajdan elde edilen sonuçların değerlendirildiği bölümdür. Bu bölümün yapısı şöyle olmalıdır: Proje veya staj konusu tanımlanmalı ve kullanılan yöntemler özetlenmelidir. Elde edilen sonuçlar açık ve basit cümlelerle ifade edilmelidir.

Staj defterinde sonuç bölümüne ne yazılır?

Staj defterinde sonuç bölümüne ne yazılır?, Üzerinde, imza, kaşe, mühür veya tarihler bulunmayan, silinti, kazıntı ve usulüne uygun olmayan düzeltme yapılan staj raporları/defterleri kabul edilmez. Staj defterinin sayfaları yetmediği takdirde; ilgili yetkiliye onaylatılmış olması şartıyla A4 kâğıdı ilavesi yapılarak sayfa sayısı arttırılabilir.

Staj defteri neden kabul edilmez?

Staj defteri neden kabul edilmez?, TESMER Yönetim Kurulu durumu değerlendirir ve tezkiye notunu belirler.

Staj notlarını kim verir?

Staj notlarını kim verir?, Zorunlu Yaz Stajı kapsamında staj yapan öğrenciler staj defterlerini staj bitiş tarihinden sonra 60 gün (2 ay) içerisinde öğrenim gördüğü yerleşkenin Kariyer Merkezi Ofisine elden teslim edebilirler.

Staj raporu ne zaman teslim edilir?

Staj raporu ne zaman teslim edilir?, Staj için sağlık raporu 'nu yalnızca işyeri hekimleri düzenleyebilir. Aile hekimleri bu belgeyi veremezler. Aile hekimlerinin işe giriş sağlık raporu kapsamında olan işe giriş sağlık raporu hizmetini verebilmeleri için, raporu isteyen firma az tehlikeli sınıfta olması ve 50 den az çalışanı bulunuyor olması gereklidir.

Staj raporu nereden alınır?

Staj raporu nereden alınır?, 7. Raporun ilk sayfası, stajı yapan öğrencinin adını, soyadını, numarasını, bölümünü, staj yapılan yerin adını içeren kapak sayfası olmalıdır. 8. Rapor Türkçe veya yurtdışı stajlar için İngilizce olarak yazılabilir. 9. Raporlar spiral ciltli olarak teslim edilir.

Diğer Blog Yazıları